Välkommen till

NSM Skånebygg AB

Altan Helsingborg

Redo för nya utmaningar

Välkommen till oss på NSM Skånebygg AB när du behöver hjälp med att bygga en altan i Helsingborg. Vårt företag är alltid är redo för nya utmaningar, stort som smått. Med oss får du ett väl etablerat företag inom byggsektorn. Tack vare många år inom branschen kommer du som kund erhålla ett väl utfört arbete, vårt fokus ligger alltid på ett kvalitativt arbete och goda resultat. Vi är firman som siktar på hög noggrannhet, seriositet och kundservice.

Pålitligt altanbygge

 

Låt oss hjälpa dig med ditt altanbygge. NSM Skånebygg AB är ett kunnigt företag som arbetar med branschens alla delar, bland annat byggnation av altan. Vi hanterar det mesta inom vår bransch och ser alltid till att du som kund får ett önskat resultat. Vår kompetens och erfarenhet gör att vi kan leverera effektiva arbeten med goda resultat. Vi siktar alltid mot högre höjder.

 

Altan Helsingborg

 

Har du planer på att bygga en altan är det till oss du ska vända dig för att få hjälp med bygget. Inom företaget finns en bred kunnighet inom branschens olika delar. Därmed är vi flexibla och kan anpassa allt arbete efter just dina behov. Vi tar samtliga arbeten på stort allvar och arbetar för att varje individuell kund ska bli helt nöjd över både arbetet men också servicen vi ger under arbetets gång. Tack vare vår utgångspunkt i Påarp, strax utanför Helsingborg, finns vi tillgängliga för stora delar av Skåne.

VÅRA TJÄNSTER

Eftersom vi är sakkunniga och behöriga inom många delar av branschen kan vi också erbjuda ett stort antal olika tjänster. Till oss kan du vända dig för att få hjälp med bland annat renovering, måleri, golvläggning, markanläggning och mycket mer.

Altan

Altaner kommer i olika utformningar och skalor. Då vi har mångårig erfarenhet av diverse byggnationer kan vi ta oss an bygget av din altan. Som sagt arbetar vi stort och smått, oavsett hur mycket eller lite hjälp just du behöver finns vi här för att ge dig den. Genom vår hjälp kommer du få en stabil och praktisk altan som håller i många år framöver.

SVEAGATAN 5, 253 51 Påarp
Altan Helsingborg
070-015 69 87