Välkommen till

NSM Skånebygg AB

Stenläggning Helsingborg

Redo för nya utmaningar

Välkommen till oss på NSM Skånebygg AB när du behöver hjälp med stenläggning i Helsingborg. Vårt företag är alltid är redo för nya utmaningar, stort som smått. Med oss får du ett väl etablerat företag inom byggsektorn. Tack vare många år inom branschen kommer du som kund erhålla ett väl utfört arbete, vårt fokus ligger alltid på kvalitativt arbete och goda resultat. Vi är firman som siktar på stor noggrannhet, seriositet och kundservice.

Praktisk stenläggning

 

Låt oss hjälpa dig med ditt nästa projekt inom stenläggning. NSM Skånebygg AB är ett kunnigt företag som arbetar med branschens alla delar, däribland stenläggning. Vi hanterar det mesta inom vår bransch och ser alltid till att du som kund får ett önskat resultat. Vår kompetens och erfarenhet gör att vi kan leverera effektiva arbeten med goda resultat. Vi siktar alltid mot högre höjder.

 

Stenläggning Helsingborg

 

Behöver du hjälp med stenläggning är det till oss du ska vända dig. Inom företaget finns en bred kunnighet inom branschens olika delar. Därmed är vi flexibla och kan anpassa allt arbete efter just dina behov. Vi tar samtliga arbeten på stort allvar och arbetar för att varje individuell kund ska bli helt nöjd över både arbetet men också servicen vi ger under arbetets gång. Vår utgångspunkt ligger i Påarp precis utanför Helsingborg men vi arbetar även i dess omnejd.

VÅRA TJÄNSTER

Eftersom vi är sakkunniga och behöriga inom många delar av branschen kan vi också erbjuda ett stort antal olika tjänster. Till oss kan du vända dig för att få hjälp med bland annat renovering, måleri, altan, golvläggning, markanläggning och mycket mer.

Stenläggning

Vi hjälper dig att lägga sten på uppfarten, trädgårdsgången, uteplatsen eller där du önskar. Genom stenläggning kan du erhålla en jämna och stilren yta helt utifrån dina önskemål. Du kan enkelt välja en sten som passar dina preferenser. Stenarna kan också läggas i olika mönster. Kort sagt kan arbetet anpassas i stor grad för att du ska bli helt nöjd över resultatet.

SVEAGATAN 5, 253 51 Påarp
Stenläggning Helsingborg
070-015 69 87