Välkommen till

NSM Skånebygg AB

Snickare Helsingborg

Redo för nya utmaningar

Välkommen till NSM Skånebygg AB, din lokala snickare i Helsingborg. Vårt företag är alltid är redo för nya utmaningar, stort som smått. Med oss får du ett väl etablerat företag inom byggsektorn. Tack vare många år inom branschen kommer du som kund erhålla ett väl utfört arbete, vårt fokus ligger alltid på kvalitativt arbete och goda resultat. Vi är byggfirman som siktar på stor noggrannhet, seriositet och kundservice.

Effektivt arbete

 

Låt oss hjälpa dig med ditt nästa projekt. NSM Skånebygg AB är ett kunnigt företag som arbetar med branschens alla delar. Vi hanterar det mesta inom byggbranschen och ser till att du som kund får ett önskat resultat. Genom vår kompetens och erfarenhet kan vi leverera effektiva arbeten med goda resultat. Vi siktar alltid mot högre höjder.

 

Snickare Helsingborg

 

Behöver du hjälp från en snickare är det hit du ska vända dig. Inom företaget finns en bred kunnighet inom branschens olika delar. Därmed är vi flexibla och kan anpassa allt arbete efter just dina behov. Vi tar alla arbeten på största allvar och arbetar för att respektive kund ska bli helt nöjd över både arbetet men också servicen vi ger innan, under och efter arbetet. Med vårt arbete utgår vi från Påarp strax utanför Helsingborg men vi finns också tillgängliga i dess omnejd.

VÅRA TJÄNSTER

Eftersom våra snickare är sakkunniga och behöriga inom många delar av byggbranschen kan vi också erbjuda ett stort antal olika tjänster. Till oss kan du vända dig för att få hjälp med bland annat markanläggning, målning, altan, golvläggning, trädgårdsarbete och mycket mer.

Bygg och renovering

Går du i bygg- eller renoveringstankar? Låt oss hjälpa dig med ditt nästa projekt. Vi hanterar det mesta inom bygg och renovering. Här kan du få hjälp att bygga en ny altan, renovera köket eller badrummet, bygga bastu och mycket mer. Alltid efter dina önskemål och behov.

SVEAGATAN 5, 253 51 Påarp
Snickare Helsingborg
070-015 69 87